free responsive web templates

Määräaikaishuolto

"Huolto on halvinta remonttia!"

Mobirise

MÄÄRÄAIKAISHUOLTO on olellinen osa auton kunnosspitoa. Autovalmistajat määrittelevät huolto-ohjelmat siten, että auto tomii mahdollisimman moitteettomasti, luotettavasti ja turvallisesti.

MIHIN HUOLTO-OHJELMA PERUSTUU? Yleisimmin kuluneeseen aikaan tai ajokilometreihin. Esimerkiksi 30000km tai 12 kk. Jopa sillä voi olla merkitystä huoltoväliin, millaista ajoa autolla on ajettu: lyhyttä kaupunkiajoa vai maantieajoa.
Lisäksi auton oma järjestelmä saattaa ohjata määräaikaishuollon ajankohtaisuutta ja sisältöä. Eri automerkeillä saattaa olla huolloille eri nimityksiä. Esimerkiksi Öljynvaihtohuolto tai Tarkastushuolto.
Käytössämme on eri autonvalmistajien huolto-ohjelmat, ja noudatamme niitä tarkoin huoltojen yhteydessä. Meiltä saat aina listan siitä mitä huoltoon on kuulunut.

MITÄ HUOLTO-OHJELMA SISÄLTÄÄ?  Vähimmillään määräaikaishuollossa vaihdetaan moottoriöljy sekä öljynsuodatin. Muita esimerkkejä huolto-ohjelman sisällöstä voivat olla ohjaamon raitisilmasuodattimien vaihto, moottorin ilmansuodattimen vaihto tai jarrunesteiden vaihto. Lisäksi huolto-ohjelmat sisältävät myös erilaisia auton kunnon ja turvallisuuden tarkistuksia.
Tarkistukset palvelevat tärkeää tehtävää: niiden avulla ennaltaehkäistään mahdollisien ongelmien syntymistä tien päällä. On tietenkin ikävää, kun autosta löytyy määräaikaishuollon tarkistusten yhteydessä "yllätyksiä", eli vikoja tai ongelmia, jotka eivät ole vielä ilmoittaneet itsestään. Mutta vielä ikävämpää on se, kun auto jättää tielle, tai vian pahentuminen aiheuttaa lopulta enemmän vaurioita ja kustannuksia.
Toimintatapamme huolloissa on aina se, että ilmoitamme asiakkaalle etukäteen mahdollisista löydöksistä, jotta asiakas saa itse päättää korjataanko vai ei.

MIKSI VALMISTAJAN HUOLTO-OHJELMAA KANNATTAA NOUDATTAA ? 
1. Ajoissa ja ohjelman mukaisesti suoritetut huollot varmistavat mahdollisimman huolettomat kilometrit, ehkäisevät isompia ongelmia sekä parantavat ajoturvallisuutta.
2. Täydellinen huoltokirja on myyntivaltti vaihtaessasi tai myydessäsi autosi. 
3. Huolto-ohjelman noudattaminen takaa myös sen, että autosi tehdastakuu säilyy.
Kuten entinen mies sanoi: "huolto on halvinta remonttia !"

Vaasan AutoService Oy

Y-tunnus: 3104295-9

Osoite

Käyntiosoite:
Ahmantie 16 B6
65480 Vikby

Postiosoite:
Sandåsbackvägen 102 A
65520 Helsingby

Yhteystiedot

Puhelin:
040 6638232

Sähköposti:
info@vaasanautoservice.fi

Avoinna

ma-pe: 8-16:30
la-su: sopimuksen mukaan